At få naturen ind…

 

Solen skinnede forsigtig i perioder i weekenden, vintergækker er snart færdige, krokusser og påskeliljer står i fuld flor og tulipanerne er på vej oppe. Mirabeller står fine med deres hvide blomster, forsythia blomsterne er tæt på at komme frem.

 

Vi går en herlig tid i møde hvor træerne, buskene m.m. vil få grønne blade og der er flere og flere planter som vil vise os deres blomstrende farvepragt.

Jeg kan bare ikke helt vente på at temperaturen er som i fredags, at vi kan sætte os udenfor med en kop kaffe og nyder de blomster og farver.  En åbne havedør som nogle steder gøre at grænsen mellem ind og ud viskes væk, var der for koldt til. Jeg savner en havestue, pavillon eller lignende helt vildt!

Grenene af mirabellen som jeg tog ind for en uge siden var færdige. Der skulle ske noget nyt! Jeg ville bare have naturen og foråret ind…

En lille birkestamme, æblegrene, krokusløg og blomster fra Helleborus og Tete a tete påskeliljer fra haven sammen med lidt tilbehør blev til en dekoration til køkkenbordet.