Nogle anderledes arbejdsdage…

I starten af ugen har jeg været på en udlandstur sammen med arbejdskollegaer fra Flisehaven. Vi besøgte bl.a. en fabrik som producere forskellige former belægning af “holdbar beton” som Flisehaven har i deres assortiment.

Jeg skriver “holdbar beton” fordi produkterne har en coated overflade. Deres CleanTop® teknologi sørger for at overfladen er 100 % lukket. Den lukkede, superstærke overflade har de haft på markedet i mange år. Fliserne beholder, i forhold til almindelig beton, deres flotte farver og smukke overflade. De er med succes anvendt i mange projekter spredt ud over verden i private haver og det offentlige byrum. 

Vi fik vist en del af de flotte projekter i en præsentation hvor vi også blev præsenteret for nyheder 2017. 5-6 nye serier som, lige som deres andre produkter, med fordel kan anvendes på en indkørsel hvor bl.a. keramiske- og naturstensfliser ikke er tykke nok til den tunge belastning af biler. De har også en speciel afdeling hvor de lave bl.a. trappetrin efter specielt mål, meget spændende! Jeg glæder mig til at jeg kan fremvise disse produkter som en ud af mange produktmuligheder til kundens ønskede uderum.

 

Læs mere om overstående produkter,  fordele af anvendelse af dem på: info vedrørende coatede fliser