Så er det nye år startet …

Jeg håber at alle har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år!

Et spændende haveår er gået, 2016 var et år med run på. Fremgang i haveprojekter og design af nye uderum, foredrag m.m., sørget for at det blev mange bolder som skulle holdes op i luften, for mange … I sommers besluttede jeg mig derfor at holde hos Blomster-Feen. Jeg arbejdede der få timer om ugen og mere i travle perioder. Jeg kunne snart have hold 10 års jubilæum. Jeg valgte arbejdet som blomsterbinder fra for at kunne koncentrere mig for 110% på mit drømmejob som havearkitekt, og alt hvad der hører til. Det er blevet til en fultidsjob nu.

I det nye år vil jeg, som altid, lægger vægt på at kunne betjene mine kunder bedst muligt med nogle kreative og innovative løsninger til uderummet. Jeg vil besøge et par fagmesser i starten af år, bl.a. i Holland, og besøge inspirationssteder i ind- og udland. Jeg vil fortsætte med at samle billeder til og på nettet til inspiration for mig og dig. Jeg har planer om at udvide mit netværk med nye samarbejdspartnere og leverandører, alt for at kunne tilbyde kunderne, måske DIG, den bedst mulige inspiration og hjælp.

Jeg vil her, på bloggen, prøve at inspirere og informere om forskellige have emner i det nye haveår. Jeg vil ønske alle et blomstrende nytår!

Hilsen Sjouke