Havebesøg


Få havearkitekten på besøg og få svar på mange af dine spørgsmål

Børn har fået lov til at have en trampolin, men hvor skal den stilles hen? Den fylder og dominerer alle stede … Står du der, hvor du vil stikke en spade ned i jorden, og vil gå i krig med omlægning af din terrasse, men er du ikke helt sikkert på dine idéer? Er der en busk i haven, som er blevet lidt for stor og ved du ikke, hvordan du kan beskære den? Hvad kan der gro i det mørke hjørne?

I bund og grund er du måske tilfreds med din have, men der er lige nogle ting som driller eller er i udu …

En have, men også dens brugere, er under udvikling hele tiden. Havens planter vokser, belægning kan blive slidt, men også husets beboere – havens brugere, bliver ældre og får andre interesser og havebehov. Forståeligt nok kan der så være behov for at lave små rettelser, ændre lidt i haven eller få svar på spørgsmål, uden at der skal en hel haveplan til… Et to times havebesøg af havearkitekten kan være løsningen.

Hvad sker der undervejs i haven …

Ved vandringen gennem haven taler vi om dine udfordringer i haven, samt dine ønsker og fravalg. Jeg har nogle mapper med billeder med, som vi kan bruge i vores brainstorm. En murersnor i min jakkelomme kan blive til en ny linje på et eksisterende bed.
Under en havebesøg kan man f.eks. få

  • en lille skitse over en ny terrasse
  • idéer til materialer til højbede og placering af krydderurtehave
  • placering af nye bede i græsplænen
  • ændring af de eksisterende linjer, som fører til haven bliver en helhed
  • svar på spørgsmål omkring planter, beskæring m.m.
  • en (start på en) indkøbsliste med navne på nogle planter, som klæder de andre planter i haven

Efter havebesøget …

  • Hvis du kun ønsker et havebesøg, ser vi, om jeg skal eftersende nogle billeder, links m.m. med e-mailen til jer som inspiration eller yderlige forklaring, og jeg vil samtidigt sende en faktura for besøget. I arbejder selv videre med svarene og idéer, som vi kom frem til.
  • En havebesøg er grundlaget for en haveplan og plantevalg. Hvis der skal udarbejdes en plan efter besøget, skal der tages mål på hus og skel, samt af alle elementer som skal beholdes i haven, med mindre du kan fremlægge målene. Efter havevandringen og opmålingen vil jeg arbejde videre med planen på tegnestuen.

Pris for havebesøg

Havebesøg på 2 timer 2.700 kr. + kørsel

Ekstra time i haven 850 kr.

Tøv ikke med at skrive til os – opnå bedre resultater, med en personlig plan for jeres nye uderum.