Om Os


Bag om SMJ Havedesign

Jeg hedder Sjouke Segers, er født i Holland og jeg er uddannet som blomsterbinder, havearkitekt og anlægsgartner, med speciale i private haver. I 2005 stiftede jeg mit eget firma, SMJ Havedesign og i dag har jeg et spændende arbejde, hvor jeg hjælper andre med at udleve deres havedrømme.

“Hvad du vil, det kan du!”

Ordene kommer fra min morfar, som er grunden til, at jeg arbejder med haver i dag.
Han var drivhusgartner, og da jeg var 5-6 år, forærede han mig mit første lille drivhus. Det var egentlig bare en stor kasse med en glasplade over, men jeg fik hurtigt interessen. Siden fik jeg et rigtigt drivhus, og i dag lever jeg af min viden om og passion for private haver.

Det at lave en haveplan  for private er meget anderledes end at rådgive om større landskaber, parker eller området omkring en boligblok. Mulighederne er mange, men det kræver en havedesigner med den rette viden og erfaring at udnytte dem.

Med over 25 års haveerfaring, heraf de fleste i Danmark, tør jeg godt kalde mig selv for havespecialist, og som 1 ud af tolv havearkitekter er jeg særligt udvalgt til at samarbejde med Det Danske Haveselskab.

“Fælles for de udvalgte landskabsarkitekter er, at de har stor erfaring med at indrette haver af enhver art. De kan hurtigt se de spændende muligheder i din have, og de tager udgangspunktet i dine ønsker.

Charlotte Garby, direktør af haveselskabet

Du er altid velkommen til at ringe 23 43 18 48 og høre, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan også sende en mail, så ringer jeg til dig.

Tøv ikke med at skrive til os – opnå bedre resultater, med en personlig plan for jeres nye uderum.