Konsulentbesøg hjemme hos Anitha og Lars

Vi havde hørt fra andre, som var super motiverede efter at have haft Sjouke på besøg, at hun måske kunne komme med ideer til ændringer i vores have – hende må vi lige have på besøg hos os.

Haven er etableret for 7 år siden i en nyudstykning, men først nu er der læ, så vi havde brug for nu at kunne lave lidt flere spændende indslag, så haven også kunne blive en oplevelse.

Lars er ikke havemand, men ”passer græsset” ved hjælp af sin græsrobot. MEN Sjouke fangede ham så han kunne se nogle nye løsningsmuligheder. Hvis hun fornemmede at han tøvede eller var lidt skeptisk kunne hun straks vende og foreslå en anden kreativ løsning. Så var han med.
Vi fik så mange brugbare ideer at ugen efter var de første projekter i gang. Snorerne i haven sammenholdt med den papirskitsen var for os nok til at komme videre. Det var ikke store dyre løsninger vi havde brug for, men inspiration til at ændre, udvide eller omlægge de grundlæggende elementer i haven, så haven får nogle rum eller inddelinger som kan opleves fra flere sider og give mulighed for fortsat at udvikle på have – det bliver vi nok aldrig helt færdig med. Konsulentbesøg gav os måske mere inspiration end vi have forventet – og som medlem af Haveselskabet fik jo også lidt rabat, men pengene var givet godt ud.