På udkig efter hjælp til haveindretning

Drømmer du om at indrette din have anderledes?

Og kan du nikke genkendende til at, du

  • er træt af at slå græs, fjerne ukrudt og rense fliser?
  • er for sjældent i din have, fordi den giver dig dårlig samvittighed eller fordi, du synes, den er kedelig?
  • måske ligefrem overvejer at sælge huset, som du ellers er så glad for at bo i?

Du kan sagtens få mange flere gode år i din have, så læs roligt videre.

Mange danske haver er tit sværere at passe, end de behøver at være. Eksempelvis er det en udbredt myte, at græsplæner er lette at holde. Hvis du hellere vil hygge dig i haven end arbejde i den, er mange andre løsninger nemmere end en græsplæne.

Eksempelvis kan du bruge skærver eller grus til små arealer og ensartede beplantninger til de store flader, skab gode bunddækkende effekter i alle bedene.

Med få timers professionel hjælp, kan vi sammen finde en løsning, så du igen får lyst til at være i haven – og måske grille med børn, børnebørn eller vennerne.


Indretning af præmiehave

Hvis du drømmer om en præmiehave, som naboerne kigger lidt misundeligt efter, kan jeg også hjælpe dig. Det kan være, at du ønsker en rigtig fin have med natursten, højbede og måske en havepavillon. Eller en smuk afskærmning, der giver læ ved terrassen, og som blomsterne kan vokse op af. Det kan også være, at din drøm er at blive selvforsynende og gerne vil have frugttræer og en stor køkkenhave.

Som havedesigner er min fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at få den have, der passer til dig. Og tit kan de helt små ændringer gøre den store forskel. Med en baggrund som både anlægsgartner, blomsterbinder og havearkitekt ved jeg, hvad de forskellige planter kræver i praksis og hvordan de vokser hele året rundt, ligesom jeg er specialiseret i at lave de meget detaljerede tegninger. Netop mit store kendskab til produkterne er en af de helt store fordele ved at hyre en specialkonsulent til indretning af haven. Derfor ved jeg blandt andet, hvornår det er en fordel at vælge betonsten, natursten, brændte klinker eller keramiske fliser. Forskellen er ikke kun kosmetisk.


Få hjælp til haveindretning – Sådan

Når jeg hjælper mine kunder med haveindretning, kommer jeg altid på et personligt besøg. I to timer lytter jeg til dine tanker om din have. Både hvad du tænker om den, som den er i dag, og hvordan du gerne vil have den fremover. Undervejs anbefaler jeg, hvad du nemt kan ændre med det samme, og hvad du kan overveje på længere sigt. Eventuelt med hjælp fra en anlægsgartner.

Prisen for besøget er 2.700 kroner + transport fra Varde.

Vil du gerne have, at jeg laver en konkret haveplan til dig i forbindelse med besøget, gør jeg gerne det. Den koster typisk 4.500 til 8.500 kroner. Jeg kan give dig en præcis pris, når jeg har dannet mig et godt overblik over din have og det, du gerne vil have ændret.

Du er meget velkommen til at ringe 23 43 18 48, for at danne dig et indtryk af, om jeg er den rette til at hjælpe dig med indretning af haven. Du kan også sende en mail , så ringer jeg til dig.

De fleste af mine kunder bor omkring Varde eller Esbjerg, men jeg har også mange kunder i Vejleområdet og kommer også gerne forbi dig og din have.