Fra et gammelt legehus og rustent gyngestativ til en opdateret have …

Da ungerne var små fungerede din have nok fint som legeplads med stor græsplæne og legeredskaber. Nu er ungerne flyttet hjemmefra og du ser på børnenes forfaldne hus og rutsjebanens sti. Det danske vejr er helt ikke med til, at du kan holde de store grillmiddage, når børnene en gang kommer på besøg.

Har du en have i tankerne, et flot og brugbar uderum, hvor du kan spise middag med dine børn og læse en e-bog eller avis liggende på solvognen eller i en hængekøje, selvom det regner? Kunne du tænke dig at haven bliver nemmere at passe? Også når du er på ferie? Eller i fremtiden når du begynder at blive lidt ældre?

  • En overdækning kunne være løsningen på, at man alligevel kan være udenfor, når temperaturen ikke er helt i top, eller når det regner lidt. Tænk på en overdækning i form af f.eks.et halvtag, udestue, orangeri, pavillon.
  • Et godt design af græsplænen sørger for at robotplæneklipperen nemt kan klippe græsset, mens du slapper af med et godt glas rødvin, er på ferie, arbejde eller andet.
  • Planter som er groet helt tæt sammen, forhindrer ukrudt i at spire og når der plantes større ens flader, har planterne helt ikke mange ”naboer” at konkurrere med, og plantebedet ser mere roligt ud.

Sammen med dig kan jeg, havearkitekten, finde den bedste løsning til at renovere din have. Din have som opfylder din drømme og passer til din nuværende livsstil. Ved et havebesøg går vi haven igennem og finder de steder, hvor der venter udfordringer, og bekræfter de steder, som fungere godt eller kun delvis skal tilpasses. Vi snakker om dine ønsker, idéer og meget mere.

Idéerne udarbejdes i en haveplan, som tilsendes med e-mail (samt tilhørende beskrivelse) og en farvelagt papirudgave med posten. En haveplan er en den bedste start til en vellykket haven! Kontakt mig på 23 43 18 48, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Published by

Sjouke M. J. S.

Jeg hedder Sjouke Segers, er født i Holland og uddannet som blomsterbinder, anlægsgartner og havearkitekt. I året 2005 stiftede jeg SMJ Havedesign og i dag har jeg et spændende arbejde, med speciale i indretningen af private haver, hvor jeg hjælper andre med at udleve deres havedrømme.